www.oenovation.aua.gr
  • Αρχική
  • Το Πρόγραμμα
  • Φορείς
  • Νέα – Ανακοινώσεις
    • Ανακοινώσεις
    • Εκδηλώσεις
    • Αποτελέσματα
  • Επικοινωνία
  • English
  • Search
www.oenovation.aua.gr
  • Search
  • Αρχική
  • Το Πρόγραμμα
  • Φορείς
  • Νέα – Ανακοινώσεις
    • Ανακοινώσεις
    • Εκδηλώσεις
    • Αποτελέσματα
  • Επικοινωνία
  • English
Αρχική Σελίδα » Νέα - Ανακοινώσεις » Αποτελέσματα » Assessing the Biofilm Formation Capacity of the Wine Spoilage Yeast Brettanomyces bruxellensis through FTIR Spectroscopy
Αποτελέσματα

Assessing the Biofilm Formation Capacity of the Wine Spoilage Yeast Brettanomyces bruxellensis through FTIR Spectroscopy

Από oenovation|δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024

Click Here to see the document

You may also like

δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024

Biogeographical Regionalization of Wine Yeast Communities in Greece and Environmental Drivers of Species Distribution at a Local Scale

Click Here to see the document

δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024

Αναλυτική παρουσίαση τελικών αποτελεσμάτων 2023

Δείτε την Αναλυτική παρουσίαση τελικών αποτελεσμάτων 2023

δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024

Understanding Wine through Yeast Interactions

Click Here to see the document

δημοσιευμένο Δεκέμβριος 6, 2019

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΛΓΟ – ΙΤΑΠ ΜΕΧΡΙ 31/7/2020

Στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου Oenovation και συγκεκριμένα της Ενότητας Εργασίας 1 στην οποία συμμετέχει ο φορέας του ΕΛΓΟ-ΙΤΑΠ ως αρχικός στόχος […]

Πλοήγηση δημοσιεύσεων

  • Previous post Αναλυτική παρουσίαση τελικών αποτελεσμάτων 2023
  • Back to post list
  • Next post Effect of Myclobutanil Pesticide on the Physiological Behavior of Two Newly Isolated Saccharomyces cerevisiae Strains during Very-High-Gravity Alcoholic Fermentation
  • Ελληνικά
  • English

© 2025 www.oenovation.aua.gr – All rights reserved

Υλοποιήθηκε από  ΚοινΣΕπ Λογής Καλούδια. – Designed with the Customizr theme