www.oenovation.aua.gr
  • Αρχική
  • Το Πρόγραμμα
  • Φορείς
  • Νέα – Ανακοινώσεις
    • Ανακοινώσεις
    • Εκδηλώσεις
    • Αποτελέσματα
  • Επικοινωνία
  • English
  • Search
www.oenovation.aua.gr
  • Search
  • Αρχική
  • Το Πρόγραμμα
  • Φορείς
  • Νέα – Ανακοινώσεις
    • Ανακοινώσεις
    • Εκδηλώσεις
    • Αποτελέσματα
  • Επικοινωνία
  • English
Αρχική Σελίδα » Uncategorized » Αναλυτική παρουσίαση τελικών αποτελεσμάτων 2023
Uncategorized Αποτελέσματα

Αναλυτική παρουσίαση τελικών αποτελεσμάτων 2023

Από oenovation|δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024

Δείτε την Αναλυτική παρουσίαση τελικών αποτελεσμάτων 2023

You may also like

δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024

Effect of Myclobutanil Pesticide on the Physiological Behavior of Two Newly Isolated Saccharomyces cerevisiae Strains during Very-High-Gravity Alcoholic Fermentation

Click Here to see the document

δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024

Trials of Commercial- and Wild-Type Saccharomyces cerevisiae Strains under Aerobic and Microaerophilic/Anaerobic Conditions: Ethanol Production and Must Fermentation from Grapes of Santorini (Greece) Native Varieties

Click Here to see the document

δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024

Assessing the Biofilm Formation Capacity of the Wine Spoilage Yeast Brettanomyces bruxellensis through FTIR Spectroscopy

Click Here to see the document

δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024

Αξιοποίηση νέας φυσικής Ελληνικής μικροβιακής χλωρίδας προς παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας Oenovation

Συνοπτική παρουσίαση αποτελεσμάτων

Πλοήγηση δημοσιεύσεων

  • Previous post Ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του προγράμματος Oenovation και Γευσιγνωσία Οίνων – Σαντορίνη 4/11/2021
  • Back to post list
  • Next post Assessing the Biofilm Formation Capacity of the Wine Spoilage Yeast Brettanomyces bruxellensis through FTIR Spectroscopy
  • Ελληνικά
  • English

© 2025 www.oenovation.aua.gr – All rights reserved

Υλοποιήθηκε από  ΚοινΣΕπ Λογής Καλούδια. – Designed with the Customizr theme