www.oenovation.aua.gr
  • Αρχική
  • Το Πρόγραμμα
  • Φορείς
  • Νέα – Ανακοινώσεις
    • Ανακοινώσεις
    • Εκδηλώσεις
    • Αποτελέσματα
  • Επικοινωνία
  • English
  • Search
www.oenovation.aua.gr
  • Search
  • Αρχική
  • Το Πρόγραμμα
  • Φορείς
  • Νέα – Ανακοινώσεις
    • Ανακοινώσεις
    • Εκδηλώσεις
    • Αποτελέσματα
  • Επικοινωνία
  • English
Αρχική Σελίδα » Νέα - Ανακοινώσεις » Αποτελέσματα » Understanding Wine through Yeast Interactions
Αποτελέσματα

Understanding Wine through Yeast Interactions

Από oenovation|δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024

Click Here to see the document

You may also like

δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024

Αξιοποίηση νέας φυσικής Ελληνικής μικροβιακής χλωρίδας προς παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας Oenovation

Συνοπτική παρουσίαση αποτελεσμάτων

δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024

Assessing the Biofilm Formation Capacity of the Wine Spoilage Yeast Brettanomyces bruxellensis through FTIR Spectroscopy

Click Here to see the document

δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024

Biogeographical Regionalization of Wine Yeast Communities in Greece and Environmental Drivers of Species Distribution at a Local Scale

Click Here to see the document

δημοσιευμένο Δεκέμβριος 6, 2019

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΛΓΟ – ΙΤΑΠ ΜΕΧΡΙ 31/7/2020

Στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου Oenovation και συγκεκριμένα της Ενότητας Εργασίας 1 στην οποία συμμετέχει ο φορέας του ΕΛΓΟ-ΙΤΑΠ ως αρχικός στόχος […]

Πλοήγηση δημοσιεύσεων

  • Previous post Trials of Commercial- and Wild-Type Saccharomyces cerevisiae Strains under Aerobic and Microaerophilic/Anaerobic Conditions: Ethanol Production and Must Fermentation from Grapes of Santorini (Greece) Native Varieties
  • Back to post list
  • Ελληνικά
  • English

© 2025 www.oenovation.aua.gr – All rights reserved

Υλοποιήθηκε από  ΚοινΣΕπ Λογής Καλούδια. – Designed with the Customizr theme