www.oenovation.aua.gr
  • Αρχική
  • Το Πρόγραμμα
  • Φορείς
  • Νέα – Ανακοινώσεις
    • Ανακοινώσεις
    • Εκδηλώσεις
    • Αποτελέσματα
  • Επικοινωνία
  • English
  • Search
www.oenovation.aua.gr
  • Search
  • Αρχική
  • Το Πρόγραμμα
  • Φορείς
  • Νέα – Ανακοινώσεις
    • Ανακοινώσεις
    • Εκδηλώσεις
    • Αποτελέσματα
  • Επικοινωνία
  • English
Αρχική Σελίδα » Νέα - Ανακοινώσεις » Αποτελέσματα » Understanding Wine through Yeast Interactions
Αποτελέσματα

Understanding Wine through Yeast Interactions

Από oenovation|δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024

Click Here to see the document

You may also like

δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024

Biogeographical Regionalization of Wine Yeast Communities in Greece and Environmental Drivers of Species Distribution at a Local Scale

Click Here to see the document

δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024

Αξιοποίηση νέας φυσικής Ελληνικής μικροβιακής χλωρίδας προς παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας Oenovation

Συνοπτική παρουσίαση αποτελεσμάτων

δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024

Effect of Myclobutanil Pesticide on the Physiological Behavior of Two Newly Isolated Saccharomyces cerevisiae Strains during Very-High-Gravity Alcoholic Fermentation

Click Here to see the document

δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024

Trials of Commercial- and Wild-Type Saccharomyces cerevisiae Strains under Aerobic and Microaerophilic/Anaerobic Conditions: Ethanol Production and Must Fermentation from Grapes of Santorini (Greece) Native Varieties

Click Here to see the document

Πλοήγηση δημοσιεύσεων

  • Previous post Trials of Commercial- and Wild-Type Saccharomyces cerevisiae Strains under Aerobic and Microaerophilic/Anaerobic Conditions: Ethanol Production and Must Fermentation from Grapes of Santorini (Greece) Native Varieties
  • Back to post list
  • Ελληνικά
  • English

© 2025 www.oenovation.aua.gr – All rights reserved

Υλοποιήθηκε από  ΚοινΣΕπ Λογής Καλούδια. – Designed with the Customizr theme