www.oenovation.aua.gr
  • Αρχική
  • Το Πρόγραμμα
  • Φορείς
  • Νέα – Ανακοινώσεις
    • Ανακοινώσεις
    • Εκδηλώσεις
    • Αποτελέσματα
  • Επικοινωνία
  • English
  • Search
www.oenovation.aua.gr
  • Search
  • Αρχική
  • Το Πρόγραμμα
  • Φορείς
  • Νέα – Ανακοινώσεις
    • Ανακοινώσεις
    • Εκδηλώσεις
    • Αποτελέσματα
  • Επικοινωνία
  • English
Αρχική Σελίδα » Νέα - Ανακοινώσεις » Αποτελέσματα » Trials of Commercial- and Wild-Type Saccharomyces cerevisiae Strains under Aerobic and Microaerophilic/Anaerobic Conditions: Ethanol Production and Must Fermentation from Grapes of Santorini (Greece) Native Varieties
Αποτελέσματα

Trials of Commercial- and Wild-Type Saccharomyces cerevisiae Strains under Aerobic and Microaerophilic/Anaerobic Conditions: Ethanol Production and Must Fermentation from Grapes of Santorini (Greece) Native Varieties

Από oenovation|δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024

Click Here to see the document

You may also like

δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024

Understanding Wine through Yeast Interactions

Click Here to see the document

δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024

Αναλυτική παρουσίαση τελικών αποτελεσμάτων 2023

Δείτε την Αναλυτική παρουσίαση τελικών αποτελεσμάτων 2023

δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024

Effect of Myclobutanil Pesticide on the Physiological Behavior of Two Newly Isolated Saccharomyces cerevisiae Strains during Very-High-Gravity Alcoholic Fermentation

Click Here to see the document

δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024

Biogeographical Regionalization of Wine Yeast Communities in Greece and Environmental Drivers of Species Distribution at a Local Scale

Click Here to see the document

Πλοήγηση δημοσιεύσεων

  • Previous post Αξιοποίηση νέας φυσικής Ελληνικής μικροβιακής χλωρίδας προς παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας Oenovation
  • Back to post list
  • Next post Understanding Wine through Yeast Interactions
  • Ελληνικά
  • English

© 2025 www.oenovation.aua.gr – All rights reserved

Υλοποιήθηκε από  ΚοινΣΕπ Λογής Καλούδια. – Designed with the Customizr theme