Αποτελέσματα Effect of Myclobutanil Pesticide on the Physiological Behavior of Two Newly Isolated Saccharomyces cerevisiae Strains during Very-High-Gravity Alcoholic Fermentation Από oenovation|δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024 Click Here to see the document
δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024 Assessing the Biofilm Formation Capacity of the Wine Spoilage Yeast Brettanomyces bruxellensis through FTIR Spectroscopy Click Here to see the document
δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024 Αξιοποίηση νέας φυσικής Ελληνικής μικροβιακής χλωρίδας προς παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας Oenovation Συνοπτική παρουσίαση αποτελεσμάτων
δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024 Αναλυτική παρουσίαση τελικών αποτελεσμάτων 2023 Δείτε την Αναλυτική παρουσίαση τελικών αποτελεσμάτων 2023
δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024 Understanding Wine through Yeast Interactions Click Here to see the document